ΓΕΜΙΣΤΗ ΑΚΟΝΤΙΖΟΝΕΣ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ

ΓΕΜΙΣΤΗ ΑΚΟΝΤΙΖΟΝΕΣ ΜΕ ΚΑΒΟΥΡΙ

Πολύ σκόρδο τηγανισμένο σε βούτυρο, ένα χτύπημα κρέμας, το χυμό από ψιλοκομμένες ντομάτες, ξηρή μουστάρδα, διτζόν μουστάρδα, πιπέρι καγιέν, ψιλοκομμένο μαιντανό, ένα γουλί Worcestershire sauce και χυμό λεμονιού! Στη συνέχεια πρόσθεσα μεγάλο κομμάτι καβούρι και ζεστάθηκε σε χαμηλή φωτιά αρκετά για να συνδυάσουν όλα τα αρώματα.

Γέμισα τις αλντεντέ μαγειρεμένες κοχυλίες ή ακοντίζονες, ψιλοτρίμμανα λίγο παρμεζάνα από πάνω, έραψα με τα υγρά από το γέμισμα του καβουριού και τοποθετήθηκα σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς Κελσίου για 15 λεπτά.

Μαρίναρα επίσης τα σπαράγγια με ελαιόλαδο, σκόρδο σε σκόνη, τριμμένη ξύσμα λεμονιού, χυμό λεμονιού, ελαφρό, αλάτι και πιπέρι. Στη συνέχεια τα σοτάρα σε ένα τηγάνι σε υψηλή φωτιά. Στο ίδιο τηγάνι, έψησα μερικές ψίχες ψωμιού προσθέτοντας περισσότερο σκόρδο σε σκόνη, αλάτι, πιπέρι και ελαιόλαδο. Εκτός φωτός, τελείωσα τις ψίχες με περισσότερο ξύσμα λεμονιού και τις έραψα από πάνω στις ακοντίζονες και τα σπαράγγια. Πήρα τη φωτογραφία πριν από αυτό το βήμα, αλλά πιστεύω ότι είναι απαραίτητο. Προσθέτει τη σωστή υφή σε ολόκληρο το πιάτο.